Sledite nam
  • Jezik: Slovenski
  • 040 702 780
  • Fučkovci 19, 8341 Adlešiči

O nas

O našem podjetju

Naše podjetje je bilo ustanovljeno v leto 2006. Zahvaljujoč našim več kot 10 letnim izkušnjam smo izdelali standarde, ki nam omogočajo, da strokovno in pravočasno realiziramo tudi najbolj zapletene projekte.
Naše podjetje je specializirano za vsa gradbena dela saj se vsako leto izobražujemo za uporabo materialov domačih in tujih proizvodovPodjetje z boniteto odličnosti

Kaj je boniteta odličnosti? Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.Boniteta odličnost A, AA ali AAA Poslovni subjekt lahko doseže bonitetno odličnost A, AA ali najvišjo oceno AAA
A: poslovni subjekt spada v visok razred bonitetne odličnosti v Sloveniji;
AA: poslovni subjekt spada v višji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji;
AAA: poslovni subjekt spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

Podjetja z bonitetno odličnostjo Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo odlično in izpolnjujejo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih dogodkov: stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo, izbris subjekta iz poslovnega registra, blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma.

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si poslovni subjekti dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Imetniki certifikata si tako pridobijo dodatno zaupanje poslovnih partnerjev. Skupina Bisnode ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 12 evropskih državah: Švedska, Norveška, Finska, Danska, Nemčija, Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna, Poljska, Češka in Madžarska. V prihodnjih letih se bo certificiranje izvajalo v celotni skupini 19-ih evropskih držav, kjer je prisoten Bisnode.

Poslovni partnerji

Lorem ipsum dolor sit Amet?